Selasa, 19 Januari 2010

politeknik 2010 si pendek

date : 18.1.2010
venue : restoran istiqamah

akhirnya habis juga latihan industri aq di PKG GELANG PATAH.sekarang aq berada di perlis untuk sambung semula pengajianku.argh taun ni kene dok rumah sewa.byk pkai duit meyh.xpe la..merasa utk dok rumah sewa.stakat ni smuanya ok.hr2 housmate aq asyik skodeng jiran2 aq je.hahaha.bru hri kedua aq kt rmh sewa da kene sound ngn jiran coz ketuk2 wktu mlm.alahai.bru pkul bp wei si botak.bodoh.xbleh bising jgn dok berjiran k.dok kt bendang sblh rmh aq.hahahaa.aq dok ngn 6 org.aq,korea,zupi,amir,apik n apiz.smua gile seks.hahaha.gay terlampau.aq rase mcm kejap je nk hbs belajar kt perlis ni.nnt rindu doe kt korang.hahaha.xpe la.ade rezeki nnt,kte jmpe lg.

Selasa, 29 Disember 2009

when u didn't need me anymore.

date : 30.12.2009
venue : pejabat PKG

i'm not your perfect man right.tp aq rase xperlu kot ko nk tipu2 n ckp syg kt aq lagi.what the f**k tp seriusly aq syg ko lg.mm..abaikan.xpenting.just be yourself.xpayah nk selindung-selindung lagi di sebalik muka cantik ko 2.sorry pada yang terasa.aq still xbleh terima yg ko men kn aq.aq da setia kt ko tp ko..alasan ko jauh kn.ok aq trime.sory 4 everything babe.aq juz nk ko tau yg aq still syg ko k n xkn pnah hilang sket.aq byk sgt wt ko sakit hati kn tp aq nk wt cmne, aq sakit hti sgt2.aq suh ko delete smua coz aq xbleh nk tgk ko.nnt aq tringat kt ko.kadang2 aq tggu ko cmmnt or msg aq tp xde.harapan je.mm..aq try nk lupekn ko tp TIDAK BOLEH.aq rase xgune aq bebel lg.bebel panjang pun xgune coz ko xkn nk kt aq lg kn.aq redha.thanx 4 everything k.salam





Selasa, 8 Disember 2009

perasaan si pendek

date : 09.12.2009
venue : pejabat PKG

Tanggal 3 disember 1990 adalh hari aku dikeluarkan dari perut mak aku.Seperti biasa, setiap tahun aku akan menyambutnya dengan ala kadar sahaja.Kalo masih sekolah dulu, aku mesti kene tepung n telur. ni semua masa perangai aku dengan kawan aku masih agas-agas.hahaha.ingat lagi mase aku sem 2 kt politeknik.mase 2 aku dok hostel.tepat je jam 12 tgh mlm, aku da sembunyi kt merata-rata.boleh dikatakan semua budak-budak aras tingkat 2 dan 3 cari aku.hahaha.lame gak diorang nk cari aku.aku bkn xnk kene telur 2 smua tp pikirkn esknye aq nk final exam kn.subjek susah plak 2.da nk dkt pkul 2 or 3 baru aq menyerah diri.memang teruk aq kena.mula-mula aq ingt juz kene telur n tepung je tp aq kena dengan pemadam api gak.ape jenis pemadam api, semua aku kena.hahaha..memang seronok gile mlm 2.thanx r byk2 kt smua mmbr aq mcm BOB,KOREA,MINT,WAN,SYAPIQ APIZ,SUDIN dan rmai lg yng xterkira aq orangnya.tapi utk tahun ni, aq rase cm no meaning plak bezday aq.org pun xrmai yg wish.yg rapat2 aq je yg wish.ad gak yg dulu rapat tp lupe.xpe la.aq xmngharap sgt pun korg ingt bzday aq.da besar2 ni mane r aku ad dpt hadiah kn.parents aq pun juz bg duit rm100 je.xpe la.aku pun tgh sengkek.thanx 2 my parents.




Rabu, 14 Oktober 2009

PLKN si pendek.

date : 15.10.2009
venue : pejabat PKG

pagi ni,aq tgk myspace epul.jap lagi bleh terjumpe plak album mase ktorg kt PLKN.aq tanpa buang mase trus ambil.tringat aq mase kt PLKN dulu.aq kene PLKN kt johor gak.da lame da ktorg kene.tahun 2007 kot kt kluang je.name kem aq KEM PLKN PADANG HIJAU.mase baru2 nk g 2,smua cm mls nk g.ye r 3 bulan kot tkurung tp tpakse gak g.slamat aq ade mmbr same tmpt ngn aq.dyorg 2 macha,epul,hadi.xrmai pun.aq ngn macha 1 kompeni..kompeni charlie.epul ngn hadi 1 kompeni.dyorang delta.nk cte pengalaman 2 mmg byk kot.tp seriusly aq ckp,PLKN mmg the best r.mule2 je korang rase xbest tp da lame,korang msti xnk blk.mase mule2 nk masuk,mmg lawak gile.si macha nk g PLKN 3 bln tp dy punye beg cm nk pindah trus.beg besar2 gile.hahaha..semangat la katakn.bile masuk PLKN ni,aq jmpe mcm2 ragam manusia kt dunia ni.hehehe..tp 2 xpenting kot.pnat r nk cite smua.klo nk cite smua mmg 3 bulan r br hbs.hehehe..tp yg penting kompeni yg juara keseluruhan ialah kompeni CHARLIE.hahaha..k r,kt sini ade sket gmbr mase hari terbuka PLKN.muke aq mmg cukup hodoh.aq ngaku itu.


pendek.un.macha.bob.epul.hadi


hadi.macha.pendek.epul

 
 hadi.kak pah.pendek.joker.epul.macha.chet


epul.pendek.macha 

 
sebahagian kompeni CHARLIE


pergi khidmat komuniti.


malam terakhir.hasil contengan pendek.

















Selasa, 13 Oktober 2009

hari raya si pendek.

date : 14.10.2009
venue : pejabat PKG

aq rase masih belum terlambat kot nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFTRI kepada semua umat islam di dunia ini.sama setiap tahun,aq menyambut hari raya.tiada perbezaan pun cume start tahun ni,aq da xdapat duit raya dah.hehehe.biasa la.da tuakn.hahaha.so kt sini ade sket gambar raya tahun ni.tengok n komen la ea.


si pendek
location : kampung maktok


wan.chet.macha.paan.se7en.pitit.zamir
location : depan rumah aq


my family
location : rumah papa


sebahagian cucu HAMID
location : rumah papa








Selasa, 6 Oktober 2009

tarikh lahir si pendek.

date : 7.10.2009
venue : pejabat PKG

zamir aizuddin lahir pada 3 disember, haiwan berdasarkan hari lahir anda adalah ANJING

Kamu memang seorang yang setia dan manis orangnya. Kesetian kamu memang tidak boleh disangkal lagi. kejujuran dan keikhlasan adalah kekuatan kamu, malahan di dalam kerjaya kamu memang boleh dipercayai. Kamu adalah orang yang sederhana dan sering bersikap rendah diri.Kamu bukan orang yang akan mencari masalah dan sukakan suasana yang damai.Kualiti itulah yang menjadikan teman-teman suka berada di sisi kamu. Cita rasa kamu di dalam fesyen juga diakui baik dan kamu akan mudah terasa malu dan sedih sekiranya alamari pakaianmu tidak lengkap dengan pakaian yang mengikut peredaran fesyen. Biarpun kamu tidak mempunyai teman yang ramai tetapi teman-teman yang bersama dengan kamu memang mempunyai kualiti yang baik.

sumber : FACEBOOK

Khamis, 1 Oktober 2009

seni sampah si pendek.

date : 2.10.2009
venue : pejabat PKG

Aq mempunyai 1 hobi yg xbleh nk dibendung oleh org len.hahaha..termasuk makbapak aq.ape hobi aq ea?mm..sbnrnye aq ni suke meng"edit" gmbr.aq ni jelez tgk org len gmbr dy smart2 smua so aq nk gak cm 2 n aq blajar sendiri n ad gak blajar dri kwn2.thnx ea smua.ni lah antara hsil2 kerja aq yg xsberapa.