Rabu, 14 Oktober 2009

PLKN si pendek.

date : 15.10.2009
venue : pejabat PKG

pagi ni,aq tgk myspace epul.jap lagi bleh terjumpe plak album mase ktorg kt PLKN.aq tanpa buang mase trus ambil.tringat aq mase kt PLKN dulu.aq kene PLKN kt johor gak.da lame da ktorg kene.tahun 2007 kot kt kluang je.name kem aq KEM PLKN PADANG HIJAU.mase baru2 nk g 2,smua cm mls nk g.ye r 3 bulan kot tkurung tp tpakse gak g.slamat aq ade mmbr same tmpt ngn aq.dyorg 2 macha,epul,hadi.xrmai pun.aq ngn macha 1 kompeni..kompeni charlie.epul ngn hadi 1 kompeni.dyorang delta.nk cte pengalaman 2 mmg byk kot.tp seriusly aq ckp,PLKN mmg the best r.mule2 je korang rase xbest tp da lame,korang msti xnk blk.mase mule2 nk masuk,mmg lawak gile.si macha nk g PLKN 3 bln tp dy punye beg cm nk pindah trus.beg besar2 gile.hahaha..semangat la katakn.bile masuk PLKN ni,aq jmpe mcm2 ragam manusia kt dunia ni.hehehe..tp 2 xpenting kot.pnat r nk cite smua.klo nk cite smua mmg 3 bulan r br hbs.hehehe..tp yg penting kompeni yg juara keseluruhan ialah kompeni CHARLIE.hahaha..k r,kt sini ade sket gmbr mase hari terbuka PLKN.muke aq mmg cukup hodoh.aq ngaku itu.


pendek.un.macha.bob.epul.hadi


hadi.macha.pendek.epul

 
 hadi.kak pah.pendek.joker.epul.macha.chet


epul.pendek.macha 

 
sebahagian kompeni CHARLIE


pergi khidmat komuniti.


malam terakhir.hasil contengan pendek.

















Selasa, 13 Oktober 2009

hari raya si pendek.

date : 14.10.2009
venue : pejabat PKG

aq rase masih belum terlambat kot nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFTRI kepada semua umat islam di dunia ini.sama setiap tahun,aq menyambut hari raya.tiada perbezaan pun cume start tahun ni,aq da xdapat duit raya dah.hehehe.biasa la.da tuakn.hahaha.so kt sini ade sket gambar raya tahun ni.tengok n komen la ea.


si pendek
location : kampung maktok


wan.chet.macha.paan.se7en.pitit.zamir
location : depan rumah aq


my family
location : rumah papa


sebahagian cucu HAMID
location : rumah papa








Selasa, 6 Oktober 2009

tarikh lahir si pendek.

date : 7.10.2009
venue : pejabat PKG

zamir aizuddin lahir pada 3 disember, haiwan berdasarkan hari lahir anda adalah ANJING

Kamu memang seorang yang setia dan manis orangnya. Kesetian kamu memang tidak boleh disangkal lagi. kejujuran dan keikhlasan adalah kekuatan kamu, malahan di dalam kerjaya kamu memang boleh dipercayai. Kamu adalah orang yang sederhana dan sering bersikap rendah diri.Kamu bukan orang yang akan mencari masalah dan sukakan suasana yang damai.Kualiti itulah yang menjadikan teman-teman suka berada di sisi kamu. Cita rasa kamu di dalam fesyen juga diakui baik dan kamu akan mudah terasa malu dan sedih sekiranya alamari pakaianmu tidak lengkap dengan pakaian yang mengikut peredaran fesyen. Biarpun kamu tidak mempunyai teman yang ramai tetapi teman-teman yang bersama dengan kamu memang mempunyai kualiti yang baik.

sumber : FACEBOOK

Khamis, 1 Oktober 2009

seni sampah si pendek.

date : 2.10.2009
venue : pejabat PKG

Aq mempunyai 1 hobi yg xbleh nk dibendung oleh org len.hahaha..termasuk makbapak aq.ape hobi aq ea?mm..sbnrnye aq ni suke meng"edit" gmbr.aq ni jelez tgk org len gmbr dy smart2 smua so aq nk gak cm 2 n aq blajar sendiri n ad gak blajar dri kwn2.thnx ea smua.ni lah antara hsil2 kerja aq yg xsberapa.













selamat datang si pendek.

date : 2.10.2009
venue : pejabat PKG

Ini hari pertama aq membina blog ini.blog ni dibuat hanya sekadar untuk mem'promote' mengenai diri aq ni.mm..sebenarnye aq xpandai nk wt ayat2 ni tp hembus je r kn.asal ad blog.hahaha..kt sini aq nk cite sket tentang aq k.name panjang aq MUHAMMAD ZAMIR AIZUDDIN BIN HISSAMUDIN tp lebih famous org pggl zamir,pendek,amir dan byk lg r.tpulang r korang nk pggl ap.aq trime je.hehehe..kali pertama aq nampak dunia ni pada 3 DISEMBER 1990 di HSA.aq merupakan anak sulung dari 3 beradik.byk tanggungjawab oo.mmg pnat jd anak sulung tp bersyukur gak.skg ni aq berhabitat di BANDAR PULAI JAYA,SKUDAI.dengan umo aq yg baru 19 tahun ni (blum masuk lg) aq masih lg belajar di POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN,PERLIS.agak jauh kn.hahaha..aq ambil jurusan TEKNOLOGI MAKLUMAT.hanye sijil je..aq bkn pndai pun.skg ni aq tgh praktikal kt PUSAT KEGIATAN GURU,GELANG PATAH.thanks kpd encik amir coz terima aq nk wt praktikal kt sni.mmg enjoy kot keje sni.xde r byk keje sgt.mmbr2 pun ok gak.kak faz yg baik.hehehe..lg2 si azim ni.kpale xpnah ok.hahaha..k la.ni sdikit sbyk psl aq.salam.