Khamis, 1 Oktober 2009

selamat datang si pendek.

date : 2.10.2009
venue : pejabat PKG

Ini hari pertama aq membina blog ini.blog ni dibuat hanya sekadar untuk mem'promote' mengenai diri aq ni.mm..sebenarnye aq xpandai nk wt ayat2 ni tp hembus je r kn.asal ad blog.hahaha..kt sini aq nk cite sket tentang aq k.name panjang aq MUHAMMAD ZAMIR AIZUDDIN BIN HISSAMUDIN tp lebih famous org pggl zamir,pendek,amir dan byk lg r.tpulang r korang nk pggl ap.aq trime je.hehehe..kali pertama aq nampak dunia ni pada 3 DISEMBER 1990 di HSA.aq merupakan anak sulung dari 3 beradik.byk tanggungjawab oo.mmg pnat jd anak sulung tp bersyukur gak.skg ni aq berhabitat di BANDAR PULAI JAYA,SKUDAI.dengan umo aq yg baru 19 tahun ni (blum masuk lg) aq masih lg belajar di POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN,PERLIS.agak jauh kn.hahaha..aq ambil jurusan TEKNOLOGI MAKLUMAT.hanye sijil je..aq bkn pndai pun.skg ni aq tgh praktikal kt PUSAT KEGIATAN GURU,GELANG PATAH.thanks kpd encik amir coz terima aq nk wt praktikal kt sni.mmg enjoy kot keje sni.xde r byk keje sgt.mmbr2 pun ok gak.kak faz yg baik.hehehe..lg2 si azim ni.kpale xpnah ok.hahaha..k la.ni sdikit sbyk psl aq.salam.






Tiada ulasan:

Catat Ulasan