Selasa, 8 Disember 2009

perasaan si pendek

date : 09.12.2009
venue : pejabat PKG

Tanggal 3 disember 1990 adalh hari aku dikeluarkan dari perut mak aku.Seperti biasa, setiap tahun aku akan menyambutnya dengan ala kadar sahaja.Kalo masih sekolah dulu, aku mesti kene tepung n telur. ni semua masa perangai aku dengan kawan aku masih agas-agas.hahaha.ingat lagi mase aku sem 2 kt politeknik.mase 2 aku dok hostel.tepat je jam 12 tgh mlm, aku da sembunyi kt merata-rata.boleh dikatakan semua budak-budak aras tingkat 2 dan 3 cari aku.hahaha.lame gak diorang nk cari aku.aku bkn xnk kene telur 2 smua tp pikirkn esknye aq nk final exam kn.subjek susah plak 2.da nk dkt pkul 2 or 3 baru aq menyerah diri.memang teruk aq kena.mula-mula aq ingt juz kene telur n tepung je tp aq kena dengan pemadam api gak.ape jenis pemadam api, semua aku kena.hahaha..memang seronok gile mlm 2.thanx r byk2 kt smua mmbr aq mcm BOB,KOREA,MINT,WAN,SYAPIQ APIZ,SUDIN dan rmai lg yng xterkira aq orangnya.tapi utk tahun ni, aq rase cm no meaning plak bezday aq.org pun xrmai yg wish.yg rapat2 aq je yg wish.ad gak yg dulu rapat tp lupe.xpe la.aq xmngharap sgt pun korg ingt bzday aq.da besar2 ni mane r aku ad dpt hadiah kn.parents aq pun juz bg duit rm100 je.xpe la.aku pun tgh sengkek.thanx 2 my parents.




1 ulasan:

  1. top 5 top 5 top 5!
    howt siot..haha
    aku nak jujur la dengan kaw.
    aku la yang serang kaw guna pemadam api
    hahaha ;P
    da tade senjata dah
    aku nampak menatang tu cute je
    aku pon ape lagi
    hahaha
    tak pepasal kene kemas2 ;))

    BalasPadam